calc3


Från och med den 1 juli 2009 får privatpersoner som anlitar någon som utför husarbete skattereduktion genom fakturamodellen. Husarbete är ett gemensamt namn för hushållsarbete och ROT-arbete ( ROT = reparation och underhåll, ombyggnad och tillbyggnad ).

Man kan få upp till 50 000 kronor i skattereduktion för husarbete per person och år, men aldrig mer än man ska betala i slutlig skatt efter att pensionsavgift, begravningsavgift och kyrkoavgift dragits av. Enligt fakturamodellen betalar kunden hälften av arbetskostnaden till den som utför arbetet http legalrcbiz66nxxz. Resterande del av arbetskostnaden begär den som utför arbetet av Skatteverket. Rot-och rutavdraget räknas ihop och får sammanlagt uppgå till max 50 000 kronor per person och år.
1. Juli 2019 har det blivit bestämt högre tak för rutavdrag: Se regler på Skatteverkets sida för Rutavdrag

Köper du hushållstjänster av Holberg Hemservice får du 50 % skattereduktion på arbetskostnaden när du använder skattreduktionen! I detta kan du välja mellan Hemstäd, Flyttstäd, Storstädning, Fönsterputs dessutom är vanligt förekommande tjänster: tvättning, strykning, handling samt blomvattning, allt till halva priset!

Ett undantag till RUT-avdrag är dödsbon. Man kan inte göra en skattereduktion på ett dödsbo utan då är det hela summan på fakturan som skall betalas сайт гидра обход блокировки.

Les mer på skatteverkets websida här

 

 

Skattavdraget

Med skattavdraget får du halva priset på våra hemservice tjänster som städning eller barnpass. Underbart eller hur?

Läs mer

Tjänster & Priser

Hemstäd, Strykning, Storstäd, Flyttstäd, Fönsterputs, Kontorstäd, Barnpassning. Vi hjälper dig!Läs mer

Frågor och svar

Du kanske har något du undrar över. Vi har samlat vanliga frågor som du kan läsa mer om här!

Läs mer

Kontakta oss

Dags att äntligen bestämma dig för att göra din vardag mindre stressfylld och ta hand om dig själv och din familj!Läs mer